مشاوره حقوقی رایگان - چک

با عرض سلام خسته نباشید ... بنده دو سال پیش از بابت بدهی , پنج فقره چک بدون تاریخ به مجموع 45 میلیون تومان به شخصی دادم و از اول همون روز هر ماه مبلغی حدود یک و نیم میلیون تا دو میلیون به کارت طرف زدم تا چک ها رو تسویه کنم و مدرک هم دارم الان طرف چک ها رو تاریخ گذاشته و برگشت زده و همه پول چک رو میخواد .. من میتونم با فیش های پرداختی ثابت کنم که پول طرف رو پرداخت کردم..

پاسخ ها :

فاطمه محمدی

فاطمه محمدی :

سلام ارایه صرفا فیش های پرداختی کافی نمی باشد و نیاز به دعوی متقابل استرداد لاشه چک می باشد و همین طور دلایل دیگر

عنایت الله دهاقین

عنایت الله دهاقین :

باسلام
بله بافیشهای پرداختی میتونیداثبات کنید که دین را اداء نمودید