مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن فتق اينگوينال

باسلام .
خسته نباشين . ما بمدت 4 روز تعداد 270 تا گوني را پر كرده و سوار 4/5 كرده و انهارا در موضع تير در سنگرها خالی كرديم كه روز اخر من دفعه اول يك فشاری به پايين شكمم امد و گفتم درد دارم و گفتن كه همين اخريشه تمام كنيم و بعد ان دو دفعه ديگر هم اخطار دادم ولی باز همان حرفو تكرار كردن , كه دفعه اخر سياهي به چشمام امد و افتادم كه بعد از مراجعه به پزشك كه همراه خودشان بودم تشخيص داده شد فتق كشاله ران چپ اينگوينال دارم و فردای ان روز جراحی شدم و الان هم بستری هستم آيا بعد از مدت استراحت من به دنبال صورت سانحه بيافتم ?
سپاسگزارم

پاسخ ها :

پرسشگر :

ممنون ولي ايا نتيجه اي هم داره .خسارت ميدن ? يا چيزي كه ما خبر نداريم . ممنون ميشم بگين چون ميخواهم تماس بگيرم و به فرمانده بگم كه درخواست صورت سانحه كنم و كارهاشو انجام بدن ممنون

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،تقاضای صورت سانحه کن،به پزشکی قانونی هم مراجعه نما