مشاوره حقوقی رایگان - ماده 265 آیین دادرسی کیفری و قرار جلب به دادرسی یعنی چه و همچنین متهم میتواند به آن اعتراض کند یا نه

سلام خسته نباشید ماده 265 آیین دادرسی کیفری و قرار جلب به دادرسی را لطفاً توضیح دهید ممنون میشم و همچنین متهم چگونه میتواند اعتراض کند.

پاسخ ها :

ام البنین تنکابنی رضایی

سرکار خانم ام البنین تنکابنی رضایی:

با سلام. قرار جلب به دادرسی به این معنا می باشد که دادیار یا بازپرس تحقیقات مقدماتی را انجام داده است و به این نتیجه رسیده است که جرم محقق شده است. غیر قابل اعتراض می باشد.

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
قرارجلب به دادرسی قراری است که دادسرا بزهکاری واتهام را متوجه متهم میداند و پرونده را باکیفرخواست برای محاکمه به دادگاه ارسال میکند قرارجلب به دادرسی قابل اعتراض نیست