مشاوره حقوقی رایگان - چیزی که تازه دو روزه فهمیدم

چون خیلی تو شوکم و بسیار ناراحتم ؛ سعی میکنم خلاصه توضیح بدم؛ حدود یکسال و نیم پیش خواهرم بزور مورد تجاوز قرار گرفت اما چون تهدید شده بود تا یکسال و نیم سکوت کرد چیزی نگفت تا اینکه من از روی دست نوشته هاش بطور اتفاقی متوجه شدم که موقع تجاوز پرده بکارت آسیب دیده، و این دختر از ترس سکوت کرده، الان من ماجرا رو میدونم اما میخوام بپرسم این مدت که از ماجرا گذشته میتونم شکایت کنم و اعاده حیثیت کنم برای خسارتی که وارد شده، اول خواستم خودم تنها برم سراغ همون حیوان صفت و پیش زنش همه چیزو تعریف کنم؛ خواهر من از شدت افسردگی و ترس شدید یکسال و نیم مشاوره میرفت و شبها کابوس میدید؛ و هیچی نمیگفت، من در حد انفجار ناراحتم نمیتونم بی تفاوت باشم چکار کنم من، تو رو خدا یک راهنمایی کنید بمن ،

پاسخ ها :

اکرم اسلامی

سرکار خانم اکرم اسلامی :

باسلام
خواهر شما می تواند اگر ادله داشته باشد شکایت ش را مطرح کند اینکه این تجاوز به زور انجام شده باید اثبات گردد

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

با سلام . گذشت این همه مدت از زمان وقوع جرم انهم درتجاوز به عنف که مجازات سنگین دارد باعث از بین رفتن ادله شده است ، یکی از ادله مهم در اثبات این جرم اثار مقاومت در بدن مجنی علیه و گواهی پزشکی قانونی است سعی کنید برای طرح دعوا از وکیل دادگستری با تجربه در این جرایم استفاده کنید و تمام ماجرا برایش شرح داده بشود