مشاوره حقوقی رایگان - مخدوش کردن قرارداد

من موجر هستم. با مستاجر سال 1397 برای مدت یک سال قرارداد امضا کردم. سال 1398 که قرارداد تموم شد، ایشون با اصرار یک چک چهل میلیون تومانی به من داد و من رسید کردم و قرار شد ایشون از شهرستان بیان و نوشته تمدید پشت قرارداد را امضا کنن. یک ماه هم اجاره دادن.
بعد از دو ماه همچنان امضا نکردن پشت برگه قرارداد را و من به بنگاه مراجعه کردم و از بنگاه خواستم امضا من را خط بزند تا ایشون اول امضا کنند. که بنگاهی عصبانی شد و نوشته پشت هر سه نسخه را با امضا من و دو شاهد، خط خطی کرد.
البته من بعد از اون ماجرا برای مستاجر یک اظهارنامه فرستادم که قرارداد با افزایش مبلغ به مدت یک سال تمدید شد. حالا بعد از دو سال من رفتم برای ایشون دستور تخلیه گرفتم و ایشون در عوضش وکیل گرفته و وکیلش گفت ایشون به دلیل مخدوش کردن اون پشت نویس قصد دارن از شما شکایت کیفری کنن.
من برگ ایشون را که دیدم برای خودش رو امضا زده ولی برگ ای که دست من هست و خط خورده امضا مستاجر نداره و به وکیلش هم گفتم من خط نزدم مگه میتونم برگ مستاجر و بنگاهم خط بزنم؟ بنگاه مگه میذاره.
سوال من این هست ایشون حق این کار را دارن؟ در صورتی که اولا من خط نزدم دوما اون چیزی که بنگاه خط زد امضا مستاجر را نداشت.

پاسخ ها :

امین عادل احمدیان

امین عادل احمدیان :

استان :

درود بر شما.
امکان شکایت هست منتها امکان دفاع برای شما نیز وجود دارد.