مشاوره حقوقی رایگان - تعدیل

سلام. بنده همسرمو در حال طلاقیم دادگاه 7 تا پیش پرداخت برام زده و 4 ماهی یه سکه
تجدید نظر نیز تایید کرده همین حکم رو. آیا من بعد از دادن این پیش پرداخت میتونم تعدیل کاهش اقساط رو بزنم چون حقوقم خیلی کم هست و باید اجرات المثل بدم. راهنمایی کنید؟

پاسخ ها :

اکرم اسلامی

سرکار خانم اکرم اسلامی :

باسلام
اگر شرایط شما تغییر و یا دچار نوسات قیمت شده اید بله می توانید درخواست تعدیل را بدهید

ام البنین تنکابنی رضایی

سرکار خانم ام البنین تنکابنی رضایی:

با سلام. بله. می توانید دادخواست تعدیل مطرح کنید و دادگاه نظر به شرایط اقتصادی جامعه و وضعیت خودتون مبلغ اقساط را کاهش می دهد.