مشاوره حقوقی رایگان - روند درخواست کسر از حقوق برای مهریه

سلام
همسر سابق من کارمند وزارت نیرو و فرزندی هم ندارم.
میخوام بدونم چطوری میشه برای دریافت مهریه ام از حقوقشون نامه کسر از حقوق بگیرم.
لطفا مرحله به مرحله راهنمایی بفرمایین.

پاسخ ها :

معصومه  پاكدامن

معصومه پاكدامن :

سلام
به دفتر خانه ای که عقد کردیدبا کارت ملی و عقدنامه وشناسنامه تان مراجعه کنید نامه ای بشما باعنوان مطالبه مهریه میدهند‌و استعلام سه گانه از بانک مرکزی، پلیس راهورو اداره ثبت اسناد واملاک میگیرند معمولا طی دوماه جواب داده میشودکه زوج مالی دارد یانه؟ اگرداشت درازا مهریه شما بنام شما سند زده میشود و اگر مالی نداشت نامه عدم وجود اموال بشما میدهند و سپس میتوانید در دادگاه دادخواست مطالبه مهریه اقامه کنید و حقوقش را تا میزان یک چهارم توقیف کنید

محسن  اسدي

جناب آقای محسن اسدي :

سلام
باید هم زمان با طرح دعوی مطالبه مهریه نزد محکمه خانواده درخواست صدور قرار تأمین خواسته رو مطرح کنید و پس از صدور قرار تأمین خواسته تقاضای توقیف حسابهای شوهرتون رو به همون شعبه بدید.
بعدش دادگاه به بانک مربوطه دستور میده که حقوق شوهرتون رو توقیف کنن