مشاوره حقوقی رایگان - برای ازدواج

سلام یه سوال داشتم من میخوام با یه پسری ازدواج کنم بابام اجازه نمیده برای دادگاه گواهی پرده بکارت میخواد من قبلا چندباری با همون پسری که میخوام ازدواج کنم رابطه داشتم الان باید چیکار کنم دادگاه اجازه میده ما باهم ازدواج کنیم یا نه

پاسخ ها :

مهناز مهرافزا

مهناز مهرافزا :

استان :

در صورتی که باکره هستین اول اجازه پدر ودر صورت مخالفت با اجازه و صلاحدید دادگاه میتونین ازدواج کنین

لیلا صادقی

لیلا صادقی :

استان :

ازدواج دختر در صورتی که دوشیزه باشد نیاز به اجازه پدر یا ولی قهری دارد در صورتی که قبلاً سابقه ازدواج داشته باشد یا دوشیزه نباشد نزدیک است نیازی به اذن پدر یا جد پدری نیست دختر میتواند به دادگاه مراجعه و اجازه ازدواج مجدد را

یک وکیل

بله دادگاه در صورت احراز همکف بودن شما اون پسر مورد را احراز کند در صورت مخالفت پدر میتواند اجازه نکاح را صادر کند ولی بشرط اینکه دختر برای بار اول که در نکاح نیاز به اجازه پدر است و اجازه وی شرط است برای این موضوع سلامت بکارت به منزله باکره بودن دختر. مورد توجه دادگاه است وبا رابطه مشروع مثلا عقد موقت بکارت زایل شده باشد تکلیف از دادگاه ساقط می‌شود

حسین آریامتین

حسین آریامتین :

استان :

ماده 1043 قانون مدنی نکاح دختر با کره را منوط به اجازه پدر دانسته فلذا اگر ثابت شد که دختر با کره نیست میتواند بدون اجازه پدر ازدواج کند