مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

با سلام و خسته نباشین بنده بخاطر مشکلات زندگی روحی روانی و اعتیاد خودم تصمیم به ترک همسر و گرفتن مهریه داریم راهنماییم کنید آیا ممکنه همسرم در دادگاه اعتیاد بنده رو مطرح کنه و ممکنه از این بابت مهره و بچه هام بهم تعلق نگیره

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
شما میتوانید ازهمسرتان دعوای مهریه را مطرح کنید ترک زندگی خانوادگی وتمکین نکردن ازشوهر شمارافقط از نفقه محروم میکند حضانت فرزندان بعد از جدایی وطلاق است اطفال تاهفت سالگی بامادر هستندوبعد باپدر مگراینکه دراین زمان مادر یا پدر صلاحیت حفاظت وتربیت اطفال رانداشته باشند

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،مهریه ربطی به طلاق نداردهروقت میتوانید تقاضای مطالبه مهریه نمایید