مشاوره حقوقی رایگان - با پرداخت پیش قسط و بروز رسانی اقساط بدهی چک میتوان رفع توقیف خودرو را گرفت

بنده بابت بدهی چک به مبلغ 50 میلیون تومان درخواست اعسار دادم که موافقت شد در برج 11 نود و هشت با حکم قطعی محکوم به پرداخت 20 میلیون تومان پیش قسط بصورت نقدی و ماهیانه مبلغ 1 میلیون تومان ماهیانه که همچنان پرداخت نکرده ام و ماشین بنده (سمند ef7) با تامین خواسته بدوی توقیف سیستمی داشت که در جاده توسط افسر راهنمایی به پارکینگ منتقل شد. اکنون توانایی پرداخت پیش قسط و بروز رسانی اقساط را دارم. آیا میتوانم با پرداخت موارد فوق الذکر رفع توقیف خودرو را بگیرم.

پاسخ ها :

امین عادل احمدیان

امین عادل احمدیان :

استان :

درود بر شما.
چون حکم اعسار صادر شده امکان پذیر است مگر طلبکار عنوان کند که اتومبیل شما بیش از مبلغ طلب قیمت دارد و از محل آن بدهی پرداخت شود و این خواسته مورد پذیرش قاضی اجرای احکام قرار بگیرد.