مشاوره حقوقی رایگان - خرید زمین و فروش ان

باسلام و عرض ادب سال 95 پاکدشت 6600 متر زمین کشاورزی خریدم صاحب اصلی به کسی دیگه فروخته بود که من از اون اقا خریدم به مبلغ 190میلیون که بابت سند 40 میلیون نگه داشته بود که به منم گفت شما 150بده 40 تومنم بابت سند نگه دار تو مبایعه نامه هم قید کردیم که 40تومن دیگه رو 6ماهه دیگه که سند حاضر شد تو دفترخانه مبلغ 40تومنو پرداخت کنم و من 1500متر اونو گلخانه زدم و شروع به کار کردم جوازهای مربوط به گلخانه رو هم گرفتم تا اینکه بعد از یک سال صاحب اصلی زمین که یه خانوم بود فوت کرد هر دفعه که من به بنگاه میرفتم میگفت صبر کن زنش مرده از خونه بیرون نمیاد تا بعد از مدتی زمین یه دفعه بالا کشید پسر گفت اگه سند میخای باید 150تومن بدی من گفتم شما سندو حاضر نکردین تا الانم که هنوز حاضر نکردین به من ربطی نداره قرارمون 40میلیون بوده چون من اونجا غریبه بودم شروع کردن به اذیت کردن من هم مجبور شدم زمین رو به مبلغ خیلی پایینی به مبلغ 780میلیون بفروشم به فامیل خودشون چون کسی نمیخرید به اون بنده خدا هم گفتن اگه سند میخای باید 100میلیون بدی اونم قبول کرده ولی وقتی به اداره ثبت میرن میفهمه که هیچ کاری نکردن بابت سند بعدشم تازه فهمیدیم که زمین کلا 6000 هزار متر بوده 600 متر از زمینو که کنار زمین من بوده برای عموش بوده کنار زمین من بود رفتن سند گرفتن واسش و اون 600متر اضافه کردن به زمین عموش و سند گرفتن واسش تازه فهمیدیم که از اول اون 600مترو از زمین بغلی باید به زمین من میدادن که بشه 6600 متر سال 95 از من پول 6600 مترو گرفتن و میخان 6000 متر سند بدن باز هم میگن باید اگه میخاین بریم دنبال سند باید 100میلیون اضافه تر بدین با اون 40میلیون که بشه 140میلیون من باید چیکار کنم من زمینو با همون متراژ که خریدم فروختم به کسه دیگه از سندم خبری نیست بعد از 4سال حالا چیکار باید بکنم ؟

پاسخ ها :

محمد توکلی

جناب آقای محمد توکلی :

سلام مدارک خود را در واتساپ ارسال کنید در خدمت شما هستم. وکیل محمد توکلی 09151039650