مشاوره حقوقی رایگان - دریافت دیه

با سلام و دعای خیر
بر اثر تصادف رانندگی با خواهرم و به استناد دلایل و مدارک متقن مثل گواهی شهود، گزارش افسر راهنمایی و رانندگی و تائیدیه پزشکی قانونی محکوم به پرداخت دیه 2/5 درصدی شدم
از انجا که در زمان حادثه خودرو بنده بیمه نامه معتبر داشته است نزد نمایندگی بیمه تشکیل پرونده دادم ولی از آنجا که بیمه نسبت به صحت حادثه مشکوک و معترض بودند لایحه بررسی مجدد حادثه بوسیله کارشناسی سه نفره را تقدیم دادگاه نمود که اصل موضوع تصادف توسط هیئت سه نفره کارشناسی در معیت نماینده حقوقی بیمه مجدد بررسی و و در نهایت تائید شد
حال با جمیع اوصاف بالا دادگاه بررسی کننده پرونده طی مکاتبه قضایی با بیمه دستور پرداخت دیه در حق شاکی را با قید این عنوان که برای پرداخت دیه نیازی به ارائه مدارک بالینی توسط مصدوم حادثه نمی باشد صادر نموده است اما بیمه از اجرای دستور قضایی موضوع پرونده استنکاف کرده است

حال از شما خواهش میکنم که راهنمایی کنید

1- برای الزام بیمه به پرداخت دیه مصدوم چکار کنم؟

2 - با توجه به قدرتمند بودن بیمه در عدم توجه به دستور دادگاه و همچنین ارزش ریالی درصد دیه پرونده ایا بررسی حقوقی مطالبه دیه در صلاحیت شورای حل اختلاف است؟

3- متن شکایت حقوقی بر ضد بیمه از طرف شاکی یعنی خواهرم نوشته شود یا از زبان من تهیه گردد؟

با تشکر

پاسخ ها :

محمد توکلی

جناب آقای محمد توکلی :

باسلام نیاز به طرح شکایت نیست ، در همان پرونده دیه قاضی اجرای احکام می تواند دستور پرداخت بدهد و چنانچه امتناع شود وجه در حساب بانکی بیمه توقیف خواهد شد. وکیل محمد توکلی 09151039650