مشاوره حقوقی رایگان - فحاشی

سلام من شاگرد یک آرایشی بهداشتی هستم کارفرمای من امروز مرا درب یه آرایشی بهداشتی زنانه فرستاد که پول بگیرم از ایشان اما او باوجود اینکه من زنگ زدم به صاحبکارم و ایشان گفت که پولو بشاگردم بده بیاره نداد و مرا زد و انداخت بیرون و فوش های بدی بمن داد من هم جوشی شدم و فوشش دادم الان گفته به صاب کارم از من شکایت میکند آیا من مجرم شناخته میشوم یانه؟

پاسخ ها :

آذرخش شهبازی

آذرخش شهبازی :

استان :

شما زودتر شکایت توهین کنید

ام البنین تنکابنی رضایی

سرکار خانم ام البنین تنکابنی رضایی:

با سلام. در صورتی که شما با الفاظ رکیک فحاشی نکرده باشید و یا توهین نکرده باشید مجرم شناخته نمی شوید و در صورتی که ایشان چنین عملی را انجام دادند می توانید از ایشان شکایت کنید.