مشاوره حقوقی رایگان - ابطال عملیات اجرایی

باسلام. پدر من بابت دریافت وام مسکن سند منزلش را همزمان بنام من کرده و در رهن بانک برده. و هیچگونه مبایعه نامه یا پولی به ایشان ندادم و فقط از روی اعتماد و بخاطر خانه دار شدن من این کار رو کرد. هنوز هم در آن ملک ساکن میباشد و با توجه به اینکه من یک آپارتمان دیگری دارم. همسرم از طریق اداره ثبت بابت مهریه هردو ملک را توقیف کرده. و با توجه به اینکه همه شواهد و مدارک به غیر از سند به نفع پدرم میباشد. آیا با شکایت پدرم از من و همسرم موفق به ابطال عملیاتی اجرای ثبت یا رفع توقیف میشود. حتی همسر من هم میداند ملک پدرم برای من نیست و فقط قصد خانه دار شدن ما را داشته. لطفا راهنمایی کنید. باتشکر

پاسخ ها :

یک وکیل :

استان :

با سلام
باید ابطال سند انتقال رسمی را به جهت صوری بودن معامله از دادگاه درخواست کنید.