مشاوره حقوقی رایگان - الزام ورثه به تنظیم سند

با سلام. در یک دادگاه در شهر بابل محکوم علیه ( وصی ) ملزم به اجرای مفاد وصیت نامه از طریق فروش زمین ثلث که در حوزه قضایی شهر دیگری قرار دارد گردید و رای به نفع سایر ورثه صادر شد. چند روز قبل از صدور حکم، وصی زمین را به شخص ثالث فروخت. بعد از صدور اجرائیه، شخص ثالث در یک دادخواست به همان شعبه صادر کننده رای، خواسته خود را 1. الزام ورثه به تنظیم سند و 2. توقف عملیات اجرایی قرار داده است. دادگاه نيز وقت رسيدگي داد و به طرفين ابلاغ نمود.
سوال: با توجه به آن که ملک در حوزه قضایی شهر دیگر قرار دارد، آیا شعبه دادگاه بابل میتواند وارد رسیدگی در قسمت مربوط به الزام به صدور سند در مورد مال غیر منقول گردد؟ آيا درج توام اين دو خواسته در يك دادخواست بلامانع است؟

پاسخ ها :

عبدالعلی رضایی

عبدالعلی رضایی:

با سلام اگر موضوع مورد معامله غیر منقول باشد دادگاه شهرستان محلی که مال در آن واقع شده صالح به رسیدگی می باشد
دوم دو خواسته ارتباط کامل دارد و بلامانع است