مشاوره حقوقی رایگان - حکم جلب برای چک برگشتی

با عرض سلام و خسته نباشید. بنده ساکن اهواز هستم و به شخصی در اصفهان قطعات یدکی فروختم. او چکی برای من فرستاد برای 10 روز بعد. ولی در تاریخش وصول نشد. تماس گرفتم پاسخ نمیداد. بعد از چند روز که به اصفهان رفتم دیدم اثری ازش نیست و همسایه های فروشگاهش همه از او طلبکار بودند و سر همه کلاه گذاشته و متواری است. به گفته طلبکاران اصفهانی اش هیچ حسابی که پول قابل ملاحظه ای در آن باشد یا خودرو یا ملکی به نامش نیست. پرونده ای هم در شورای حل اختلاف اصفهان تشکیل دادده بودند. بنده الان گفتم آب از آسیاب افتاده مجددا پیگیری هایی کردم آدرس منزل و محل سکونتی از او یافتم.

حالا شما بفرمایید که بنده چکی که از او دارم و برگ عدم پرداخت هم خورده و البته حدود 5 سال از آن گذشته و باید شکایت حقوقی انجام بدهم را، چگونه وارد عمل بشوم که شورای حل اختلاف و قاضی آن بپذیرند در بدو تشکیل پرونده حکم جلب متهم را صادر کنند چرا که اگر بخواهند ابلاغیه بفرستند و . . . مجددا متواری می شود. با عرض معذرت اگر زیاده گویی کردم.

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

ابتدا تنها میتوان تامین خواسته داد وجوب بعد از دادرسی بدوی و اعتراض ها در مرحله اجرای احکام صادر می‌شود وراهی نیست برای جلب در ابتدای کار