مشاوره حقوقی رایگان - خانه سرایداری

با سلام یک زمینی در شیرگاه منطقه ... خریداری شده که یک بنایی هم داخل آن با اجازه جهاد ساخته شده است به عبارتی داخل نامه جهاد نوشته شده است با بنای موجود
ایضا بنده میخوام در این زمین 475 متری یک خانه برای سرایدار یا باغبان بسازم ؟ ایا با پیگیری جهاد مجددا اجازه ساخت میده؟

پاسخ ها :

سعید سلطانی آذر

جناب آقای سعید سلطانی آذر :

پاسخ به سوال منوط به این هست که ملک در چه موقعیتی قراردارد .داخل شهر یا خارج و کاربری ملک به چه صورت میباشد