مشاوره حقوقی رایگان - تمکین

باسلام خدمت شما
بنده در دوران عقد هستم (باکره نمی‌باشم)...همسرم الزام به تمکین داده اند... بنده در دادگاه تمکین چه بگویم که محکوم به تمکین نشوم و نفقه ام قطع نشود...؟؟؟

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
اگر زن بدون عذر موجه ازشوهرتمکین نکند ازنفقه محروم میشود شما باید از شوهر تمکین کنید یعنی به خانه شوهر بروید ودرانجاسکونت کنید سکونت زن باشوهر دلالت بر تمکین دارد

ام البنین تنکابنی رضایی

سرکار خانم ام البنین تنکابنی رضایی:

با سلام. اگر تا الان تمیکن نکردید می توانید از حق حبس استفاده کنید حق حبس یعنی تا زمانی که مهریه به شما تعلق نگیرد شما حاضر به تمیکن نشوید. خیلی تخصصی باید وارد این موضوع شوید و ترجیحا وکیل بگیرید.

پرسشگر :

ممنون ازشما...
متاسفانه تمکین صورت گرفته...وکیل برای پروندهام دارم ..وکیلم ازدفترایثارگران ...این پرونده تمکین پرونده جدیده وکیلم نمیتونه همرام بیاد.بخاطربخشنامه جدید که در پرونده های طلاق دخالت نداشته باشن..نمیتونه قبول کنه..بخاطراینکه اختلافات مون خیلی شدیده من هم طلا وجهازمو که درسندقیدشده ازطریق دادگاه گرفتم ازش ...همسرم اصن قصد زندگی نداره...فقط میخواد نفقه موقطع کنه... منم نمیدونم چیکار کنم. ؟؟؟یه باربامن درگیرشدن شکایت کردم پزشکی قانونی رفتم اما رضایت دادم ولی رای پرونده رودارم بااین میتونم تمکین شوردکنم؟؟؟مهریمم امروز جلسه داشتم نیومد. میخام بهش فشار بیارم... نفقه ازش بگیرم نرم تمکین نکنم.. یه سال هم نفقه گرفتم..الان تموم شده

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام نفقه در برابر تمکین است و اگر صراحتا بگویید تمکین نمی کنم قطعا محکوم می شوید ولی تمکین مقدماتی دارد که از طرف زوج باید فراهم شود از جمله تهیه مسکن و اثاث البیت با نظر کارشناس

ام البنین تنکابنی رضایی

سرکار خانم ام البنین تنکابنی رضایی:

باسلام. شما در صورت عدم تمکین مستحق نفقه نمی باشید ولی می توانید با استناد به رای کیفری که دارید وجود ضرر نفسانی را مستند عدم تمکین قرار بدهید که امکان پذیرش آن بسیار کم می باشد.