مشاوره حقوقی رایگان - تهمت و افترا

با سلام. مادر من و یک فرد دیگر با یکدیگر دعوا کردند و آن فرد شروع به تهمت و توهین به مادرم و من کرد و به دروغ به مادرم که بیوه است گفت تو با فلانی دوست هستی و دخترت هم با فلانی دوست است. مادرم از فرد شکایت کرده است و آن فرد همین حرف ها را جلوی قاضی زده است. آیا نیاز به شهود دارد؟ آیا فرد محکوم می شود؟ جرمش چیست؟ آیا تعیین جرم با داداگاه است یا مادرم؟

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

اگر اقرار کرده باشد نیازی نیست. جرم وی افترا و تهمت است وتعیین آن با دادگاه