مشاوره حقوقی رایگان - پزشکی قانونی؟

سلام دوماه پیش تصادف کردم رفتم پزشکی قانونی شهرمون گفت برید شهر مجاور مال خودمون مریض دکتر نداریم
رفتم یه شهر دیگه اون دکتر نگا کرد و اینا نوشت تو نامه که شکستگی ترقوه سمت راست دوماه استراحت گذاشت حالا ک رفتم پزشکی قانونی شهر خودمون این دکتر گفت ترقوت نشکسته اینا اشتباه نوشتن دنده قفسه سینت شکسته نوشت واسه دکتر امشب رفتم اونم طبق نامه ای که این دکتر نوشته بود بررسی مجدد شکستگی قفسه سینه
من چیکار کنم الان نامه اول نوشت شکستگی ترقوه
این نامه رم مینویسن شکستگی دنده قفسه سینه

میخام این نامه رو نبرم به پزشک قانونی اون شهری که اول نامه رو نوشتن بدم واس نگا کردن مجدد میشه اینطوری؟

پاسخ ها :

مسعود سلطانی

جناب آقای مسعود سلطانی :

سلام
شما اگر در دادسرا شکایت‌ کردید‌ از همون‌ دادسرا‌ به نظریه‌ پزشکی‌ قانونی اعتراض کنید