مشاوره حقوقی رایگان - نامه پزشکی قانونی برای تصادف

سلام من مسافر ماشین بودم تصادف کردم الان کارهای قانونی را انجام دادم ولی دادگاه به من گفت که پزشکی قانونی برای تو درست نزده سالم بودی ولی پا هام شکسته بود صورتم زخمی شده بود سرم 7بخیه خورده من اعتراض کردم دوباره فرستادن من پزشک قانونی زخمی های من نگاه کردند الان گفتن یک هفته بعد برو از دادگاه جواب نامه را بگیر درست گفتند؟

پاسخ ها :

نامه پزشکی قانونی برای تصادف نامه پزشکی قانونی تصادف پزشکی قانونی