مشاوره حقوقی رایگان - رابطه نامشروع و شرب خمر

سلام خدمت مشاوران و وکلای عزیز. من امروز عصر تو ماشین با دوست پسرم و دوستش نشسته بودیم. اونها مشروب میخوردن. پلیس سر رسید و مارو به کلانتری بردن. از هرسه مون تست الکل گرفتن. دوست پسر منو تو کلانتری نگه داشتن ولی من و دوستش ازاد شدیم . صبح اونو میبرن دادسرا . حالا چند روز دیگه جواب تست میاد من مشروب نخورده بودم. سوالم اینه من هم محکوم میشم دوباره دادگاه احضارم میکنن یا دیگه با من کاری ندارن. لطفا راهنماییم کنین .

پاسخ ها :

مرجان  فيروزبخت

سرکار خانم مرجان فيروزبخت :

بله احضارتون میکنن.پاسخ تست زمانی نداره که وکیل پاسخ بده

سعیده کشاورز

سرکار خانم سعیده کشاورز :

دروود بر شما ،در صورتیکه جواب تست منفی بشه و اقراری ز جانب شما مبنی بر مصرف نباشد جرمی علیه شما ثابت نیست.

جواد زارعی

جناب آقای جواد زارعی:

احتمال زیاد با شما کاری نخواهند داشت . چون احتمال اتهام روابط نامشروع ضعیفه

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

سلام در رابطه با شرب خمر اگر تست الكل منفي باشد خير
در خصوص ساير مسايل بايد پرونده مطالعه و سپس اظهار نظر گردد

میرحمیدرضا کیائی

جناب آقای میرحمیدرضا کیائی :

در مورد تست الکل جواب فوری میدن چون شما استفاده نکردین مشکلی نیست فقط از باب همنشینی با دوست پسر اگر در پلیس از شما هم تحقیق کرده باشند امکان دارد که برای تحقیق مجدد به دادسرا احضار شوید

حسن  جرفي

حسن جرفي :

سلام
در صورتیکه جرم دیگر مرتکب نشده اید و جواب تست منفی باشد جای نگرانی نیست