مشاوره حقوقی رایگان - چک

سلام خسته نباشین. بنده از یه شخصی طلب داشتم که به بنده یک چک به مبلغ 70میلیون تومان داده که بعد از تنزیل طلب خود که 27 میلیون تومان بوده رو بردارم و باقی پول رو به ایشان برگردانم. از آنجایی که با فرد بدهکار چند سالی همکار بوده ام امضا و تاریخ چک را نوشت و بهانه آورد که مشتری دارد و خودکار را به من داد برای نوشتن چک. امروز تاریخ وصول چک بوده اما حساب خود را مسدود کرده است و از بنده به عنوان سارق شکایت کرده چیکار کنم ؟ برای چکی که به من داده بود تا خرد کنم تا طلبم را بردارم هم از بنده دو برابر مبلغ چک سفته گرفته است. از دادن سفته هم امتناع میکند

پاسخ ها :

محمدمجید قاسمی

محمدمجید قاسمی :

این موضوع پیچیدگی های حقوقی دارد
اما خلاصه مطلب چنین است که اثل بر صحت صدور چک و بدهکاری است ولی در پایان کار رای دادگاه با فردی است که ادعای خود اثبات کند