مشاوره حقوقی رایگان - اتهام سرقت

با سلام
یک سال پیش از سایت برای خرید تعدادی دستگاه به محل شاکی رفتم ولی نخریدم و برگشتم بعد از چند ساعت به تهران رفتم هنگام برگشت از تهران شاکی به بنده زنگ زد که وسایل ها رو دزدیدی بیار پس بده هیچگونه مدرکی هم نداشتن شاکی با مراجعه به خونه خالم و عموم و مستاجر و چند تا از دوستام گفتن که من از اون دزدی کردم و ابروی منو برده الان بعد از یک سال حکم برائت من صادر شده
الان میخواستم ببینم بنده میتونم از ایشان شکایت کنم و جرم ایشان چی خواهد بود با تشکر

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

بله میتوانید تحت عنوان افترا شکایت نمایید