مشاوره حقوقی رایگان - تعدیل اقساط مهریه

باسلام همسر سابقم بصورت غیابی طلاق گرفتند و تا کنون تعداد 40سکه پرداخت کرده ام و سه ماهی یک عدد اکنون با توجه به افزایش قیمت سکه. همچنین تشکیل زندگی جدید و پرداخت مبلغ ماهیانه 480بعنوان نفقه ی فرزاندانم درخواست تعدیل اقساط داده ام و مورد پذیرش قرار گرفته و از سه ماه به هشت ماه یک سکه تقلیل گرفته اکنون تا 20 روز مهلت اعتراض دارم بنظرتان اگر خانم سابقم اعتراض بگذارد در رای تغییری صورت میگیرد ؟؟؟

پاسخ ها :

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،اگرمدرکی دال برتمکن وملائت شماراارسال نماید،امکان تغییروجوددارد

ام البنین تنکابنی رضایی

سرکار خانم ام البنین تنکابنی رضایی:

با سلام.در صورت ارائه دلایل و مستندات مبنی بر تمکن مالی تان بله.