مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

سلام خسته نباشید
10 ساله که ازدواج کردم و شوهرم مشکل ناباروری داره. و اسپرم ایشون صفر هست. ایا در صورت تقاضای طلاق از طرف خودم به من مهریه تعلق می‌گیره؟مهریه م1368 سکه هست. و ایشون 3 تا ماشین و 2 تا خونه به نام خودش داره٬ یه مغازه که مغازه به نام خودش نیست. کارمند دولت و حقوق بگیر هست. ایا می‌تونم کل مهریه م ازش بگیرم؟ همزمان میتونم هم درخواست طلاق بدم و هم مهریه؟ یا اول باید مهریه مو اجرا بذارم و بعد درخواست طلاق بدم؟ راهنمایی کنید ممنونم.

پاسخ ها :

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام یکی از شروط 12 گانه ضمن عقد که به زوجه حق طلاق میدهد بچه‌دار نشدن مرد پس از گذشت 5 سال از زندگی مشترک به جهت عقیم بودن یا عوارض جسمی دیگر است که در این صورت زن می‌تواند تقاضای طلاق کند. مهریه کامل به زوجه تعلق می گیرد و اگر زوج توانایی مالی برای پرداخت یکجای مهریه را نداشته باشد با تقدیم دادخواست اعسار و اثبات معسر بودن قاضی برای ایشان قرار اقساط تعیین می کند. موفق باشید

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

با سلام با توجه به شروط ضمن عقد شما میتوانید طلاق بگیرید ، و مهریه تان را هم جداگانه مطالبه نمایید

ام البنین تنکابنی رضایی

سرکار خانم ام البنین تنکابنی رضایی:

با سلام. مهریه از طرف شما قابل مطالبه می باشد. ضمنا با استناد به عقیم بودن ایشان و سایر ادله می توانید درخواست طلاق دهید.