مشاوره حقوقی رایگان - ادامه بیمه نیروهای مسلح

باسلام، بنده در مورخه 22/5/99 از ناجابا حدود 14سال خدمت بازخرید شدم الان میخوام بیمه بازنشستگی و درمانی را بصورت خویش فرما خودم ادامه بدهم فعلا تسویه نکرده ام آیا امکان داره؟ اگه داره با 3 نفر عائله با چقدر هزینه ماهانه میتونم ادامه بدم و بازنشست بشم.با تشکر

پاسخ ها :

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

با سلام وفق قانون انتقال سوابق بیمه ای بین صندوق های بیمه مختلف منع قانونی ندارد وبرای این موضوع لازم است ابتدا در صندوق بیمه تامین اجتماعی مبادرت به عضویت نمائید وصندوق تامین اجتماعی بعنوان صندوق مقصد ویا صندوق ناجا به عنوان صندوق مبدا با درخواست شما مکاتبه وفرایند انرا تا حصول نتیجه ادامه دهید موفق باشید