مشاوره حقوقی رایگان - طلاق

سلام. 17 سال هست که ازدواج كردم و بچه دار نشدم. شوهرم هم مشكل داره ولي مشكل قطعي از طرف من هست. تنها راه بچه دار شدن ما گرفتن تخمك مهمان هست. همسرم با اين شيوه موافق نيست. اما من موافق هستم و بچه ميخوام و با توجه به اين كه ٤٠ سالم هست براي استفاده از اين روش هم فرصت چنداني ندارم. سه سال اخير هم اختلافات شديدي داشتيم. ضرب و شتم داشته. پزشك قانوني و ١١٠ مراجعه كردم. فقط ثبت شده و تا مرحله شكايت دادگاه پيش نرفته. همچنين متوجه رابطه همسرم با زني ديگر شدم. با هم مسافرت رفتن. یعني فقط بليط هواپيماشون رو ديدم.
آيا اين موارد ميتونه عسر و حرج را براي من ثابت كنه كه بتونم طلاق بگيرم؟

پاسخ ها :

سجاد یاوری

جناب آقای سجاد یاوری :

با سلام
تا حدی می تواند موجب باشد
قابل انجام است
در صورت تمایل، تماس بگیرید