مشاوره حقوقی رایگان - طلاق به دلیل بچه دار نشدن

سلام، وقت بخیر. بنده با همسرم نزدیک یک سال است که ازدواج کردیم و با دکتر رفتن و مصرف قرص و آمپول بچه دار نشدیم و ایشان فقط می‌گویند چون بچه دار نشدی تو را طلاق میدهم. با این که ما از روش های نوین استفاده نکردیم. آیا با این که هنوز 5 سال نشده میتواند طلاق بدهد؟

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

مرد هر زمان که تمایل داشت طبق قانون مدنی با پرداخت حقوق مالی زوجه خود میتواند همسرش را طلاق بدهد و نیاز به دلیل و علت هم ندارد