مشاوره حقوقی رایگان - حقوق بازنشستگی پدر بعد از فوت

با سلام. دختر مطلقه مجرد و ٤٠ ساله هستم. يک برادر متاهل دارم كه در حال حاضر پدرم كل حقوق بازنشستگي خود رو به برادرم داده و من داراي شغل ثابت و درآمد نيستم و فقط تحت پوشش بيمه خدمات درماني و تكميلي تحت كفالت پدرم هستم. آیا با وجود مادرم و برادر متاهلم، در زمان حيات و خداي نكرده بعد از فوت، چه حقوقي به من تعلق ميگيره؟
حقوق بازنشستگي پدرم از لحاظ قانوني متعلق به چه كسي هست؟ ( من يا مادرم يا برادر متاهل )
خيلي ممنون ميشم به زبان ساده پاسخ بفرماييد.

پاسخ ها :

حقوق بازنشستگی پدر بعد از فوت تکلیف حقوق بازنشستگی پدر پس از فوت حقوق بازنشستگی پدر به دختر مطلقه حقوق دختر مطلقه از پدر مستمری پدر به مادر مستمری بازماندگان مستمری