مشاوره حقوقی رایگان - توقیف ملک قولنامه ای

با عرض سلام و وقت بخیر.
مادرم آپارتمانی خریداری کرده اند که سه دانگ از آن به اسم ایشان است و به خاطر مسائل شهرداری و ثبت هنوز سند رسمی نخورده است. قولنامه دارای کد رهگیری است. من نیز چهار سال پیش همسرم را طلاق داده ام و در حال پرداخت اقساط مهریه هستم و نگرانم در صورتی که خدای نکرده مادرم فوت کند همسر سابقم نسبت به توقیف آپارتمان اقدام نماید.

1- آیا قولنامه ای که دارای کد رهگیری است قابل پیگیری و شناسایی از سوی دادگاه و ثبت اسناد و یا سایر مراجع قانونی و قضایی می باشد یا خیر؟
2- چه راهکاری برای حفظ این آپارتمان از توقیف پیشنهاد می کنید؟

پاسخ ها :

توقیف ملک قولنامه ای دارای کد رهگیری برای مهریه توقیف ملک قولنامه ای بابت مهریه توقیف ملک قولنامه ای دارای کد رهگیری توقیف سهم الارث بابت مهریه مهریه ملک قولنامه ای