مشاوره حقوقی رایگان - کمیسیون مشترک

باسلام
احتراما به اینجانب در تاریخ 18/5/86سرباز سپاه بوده ام که در تاریخ25/6/86در حین انجام کار عملی دچار اسیب دیدگی از ناحیه بیضه و مجبور به برداشت ان شده که در صورت جلسه کمیسیون134 قانون استخدامی سپاه در تاریخ 26/5/95 طی نامه شماره 16032پ/س جانبازی اینجانب تایید که کلیه مدارک نیز موجودمی باشد. مراتب توسط سپاه پاسداران به بنیاد شهید و امور ایثارگران استان جهت احراز جانبازی ارسال که طی نامه شماره0175850در تاریخ 3/5/95 کمیسیون احراز جانبازی استان از قبول رای خوداری و بیان داشتند که مشمول مقررات جانبازی نمی باشم پس از ارسال به ماده 16 جوابی داده نشد و در تاریخ 12/11/95به اداره کل بنیاد شهید ارجاع که پس از گذشت 2سال هنوز خبری از جواب کمیسیون مشترک جانبازی اینجانب توسط اداره مربوطه نشده حال با گذشت این مدت از پرونده چ کارایی باید انجام بدم چیکار کنم لطفا راهنمای کامل بفرمایید و در صورت امکان بندی ماده ای تبصره ای که در قانون وجود دارد لطفا رهنمایی کنید ایا می توانم همزمان طرح شکایت از دیوان را مطرح کنم
باتشکر

پاسخ ها :

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

با سلام شما جانباز محسوب نمیشوید بلکه معلول حین خدمت هستید و میتوانید غرامت بگیرید

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.شما معلول حین خدمت محسوب ومشمول دریافت مستمری ماهیانه خواهید بود.یاالله