مشاوره حقوقی رایگان - چک دریافتی مفقودی یا سرقتی اعلام شده

با سلام و احترام
بنده برای شرکت یکی از دوستان نزدیک کار مشاوره و برآورد قیمت جهت مناقصه انجام دادم و چون اشنایی قبلی داشتیم، متاسفانه اعتماد کردم و قراردادی جاری نشد. در ازای انجام کار ایشون به من چند برگ چک داد که برای فرار از مالیات ایشون گیرنده چک ها رو به اسم چند شرکت که وجود خارجی نداشتن نوشتن و پشت چک ها رو مهر اون شرکتها رو زدن. وقتی بردم نقد کنم متوجه شدم همه چک ها رو مفقودی اعلام کردن و قصد پرداخت ندارن. من بدون وجود قرارداد و راهی برای اثبات، میتونم چک ها رو نقد کنم و به حقم برسم یا خیر؟

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

نسبت به برگشت چک ها اقدام نمایید ودادخواست مطالبه وجه چک بدهید ایشان باید سرقتی بودن چک را جداگانه اثبات نمایند نه شما