مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه مهریه از سهم الارث

با سلام. همسر بنده از طریق ثبت سهم الارث بنده از یک آپارتمان را توقیف کرده. ما سه برادر و یک خواهر هستیم. آیا حتما آپارتمان مزایده گذاشته میشود یا این که فقط سهم بنده قابل مزایده می باشد؟ امکانش هست بقیه وراث به دلیل این که نمی خواهند آپارتمان به غیر فروخته شود سهم بنده را ارزش گذاری نمایند و به همسرم بابت بدهی پرداخت کنند؟ خواهشا راهنمایی کنید روش کار چگونه می‌باشد؟ با تشکر.

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

فقط سهم شما و بخشی از ملک قابلیت مزایده را دارا میباشد و درصورتی که خریدار پیدا نشود همسرتان میتواند بردارد