مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه مهریه از سهم الارث

پدرشوهرم فوت شده و قبل ازمرگش خانه اش رو که 3طبقه بود را به نام دوپسرش و طبقه پایین را به نام همسرش طی مبایعه نامه ای دربنگاه زده وامضا زده که معادل 1میلیاردنیم طلا فروختم وطلاها رو پدرشوهرم دریافت کرده. این مبایعه نامه صوری هست. وطلای دریافت نکرده. ولی چون پدرشوهرم امضا زده باطل کردنش سخته.
اکنون شوهرمن ارث نداره ومن میخواستم مهریه امو اجرا بذارم. ایا میتونم از سهم الارث همان خانه که به نام مادر وپسراش زده مهریه بگیرم یا اندازه سهم الارث اقام توقیف کنم؟
یا این که چون به نام پسرای دیگر و همسرش زده من نمیتونم سهم الارث اقام توقیف کنم.

پاسخ ها :

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کاربر محترم پاسخ به سوال شما گفتگوی طرفینی را می‌طلبد