مشاوره حقوقی رایگان - مصدومیت در حین سربازی

با سلام و خسته نباشد سوالی که داشتم بنده سرباز سپاه هستم و در ساعت کاری با توجه به دستور سردار در خصوص نظافت بنده از روی صندلی افتادم و بازوم شکست بردنم بهداری که خود بهداری منو اعزام کردن بیمارستان و در اخر عمل جراحی پلاتین گذاشتن خواستم بپرسم به بنده غرامت یا ایثار گری تعلق میگیره ممنون

پاسخ ها :

علي زنگنه

جناب آقای علي زنگنه:

سلام بله شما میتوانید از آمر خود و یگان مربوط به مجتمع قضایی نیروهای مسلح شکایت فرمایید