مشاوره حقوقی رایگان - مشاعات و شارژ آپارتمان

يكباب مغازه (ملک تجاری) در آب و گاز 3 واحد آپارتمان مشاع هست اين مغازه گل فروشی است و يك لوله آب گرم و سرد از انشعاب دارد و يك لوله گاز.
و ماهانه هزينه شارژ نسبت به ساير واحدها براساس نظر مدير ساختمان به ميزان 200000 ريال بيشتر پرداخت مي كند. اكنون ديگه آب گرم شوفاژخانه ملک دچار مشكل شده و هزينه اي بالغ بر 16 ميليون تومان دارد كه از اين مبلغ 4 ميليون تومان از مغازه مطالبه شده است. آيا با توجه به ميزان مصرف آپارتمان در گرمايش منزل و حمام و رادياتور و... و عدم وجود اين موارد در مغازه ، پرداخت هزينه تعميرات بطور مساوي صحيح و منطقي است؟ به نظر شما بايد از چه مكانيسمي براي محاسبه سهم مغازه استفاده نمود؟
سپاس از رهنمودهاي ارشادي.

پاسخ ها :

محاسبه سهم مغازه در تعمیرات مشاعات تعمیرات مشاعات ساختمان مشاعات آپارتمان تعمیرات ساختمان