مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به رای پزشک قانونی کردم ولی دادگاه رد کرده اعتراض رو ایا میتونم بازم اعتراض بزنم

سلام
پدرم بر اثر تصادف لگن 3 جاش شکسته و رگ شریان ادرارش پاره شده و بیرون روی ادرار و بی اختیاری ادار گرفته حتی تهران خاتم الانبیا خود پزشک قانونی فرستاد پدرمو اونجا نوشتن بعلاوه کهولت سن براثر شکستگی لگن در تصادف اثر گذاشته حتی جنسی هم ازمایش داد اونم ناتوانی جنسی که گفتن نمیتونه بر اثر تصادف بوده که متاسفانه بعداز تهران اومدن هیچکدوم رو ننوشتن و حتی پای چپ پدرم که متخص پزشک قانونی زد نقص عضو چون خشک شده و کوتاه شده رگ سیاتیک پاش
حتی فتخ پارگی پیدا کرد که گفتن چون لگنش شکسته بعد از یک ماه عملش کردن اونم در برگه پزشک قانونیش ننوشتن

یعنی بی اختیاری ادرار و ناتوانی جنسی و عمل فتخ و خشک شدن پاش که بعد از دوسال پیش دکتر دیگه ای نوشت اونم نوشت پاش خشک شده درا ینده بهبود میابد درصورتی که الان هرچی میگذره پدرم لنگ لنگان و پاش خالی میکنه با اعصا و کمک راه میره
حالا یه وکیل گرفتیم اونم گفت اگه پدرت ازمایشاتش سالم بود مینوشتن که براثر فلان ازمایش سالم میباشد و اینکه ننوشتن حتمی مشکل داشته و به عمد ننوشتن اونم اعتراض زد شعبه 108 دادگاه عمومی حقوقی اما الان بعد از 3 ماهه وکیل میگه قبولش نکردن
ایا راهی هست شما را بخدا کمک کنید پدرم خیلی رنج میبره هزینه های عمل و .. کمرشکن بودن برام حتی بر اثر شکستگی 15 بخیه کله و گونه و حلقش فلج تارهای صوتی که پدرم صداش اروم شده و.. اونم هیچ نزدن
واسه خشکی پاش 6درصد از دیه کل زدن

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

اگر وکیل دارید هرراهی داشته باشد انجام میدهد