مشاوره حقوقی رایگان - دریافت طلب

کارمند هستم و در بانک مسکن ضامن یه نفر شدم اقساط رو مرتب نمیده و دایم اخطاریه و نتیجه استعلام ات رو خراب کرده بانک به خودم هم وام نمیده. از نظر وضعیت مالی هم ماشین و منزل و.....داره..... حالا اگر بدهی وامش رو کامل پرداخت کنم آیا راهی هست که پولم رو بگیرم. ممنون

پاسخ ها :

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

با سلام شمابا پرداخت دین مدیون توسط ضامن حق رجوع ومطالبه دارید وباید از طریق مراجع قضائی محکومش کنید واز اموالش بدهیهایش را وصول کنید موفق باشید