مشاوره حقوقی رایگان - طلاق از طرف مرد

با سلام خدمت وکلای عزیز و متخصص،تورو خدا راهنماییم کنییییییید ابروم در خطره من چهار ساله نامزدم عقدم شوهرم هزاران جور اذیت کرد برام با زنای دیگه چت میکنه پارک میره عکس دو نفریشونو میفرسته ، منم چیزی گفتنی کتکم میزنه ، خرجی هم نمیده هر از گاهی با دعوا لباس میخریم اونم با زور حتی پیشم هم نمیاد 6 ماه یه بار شاید سالی یه بار میاد اونم رفتار خوب نمیکنه اصلا همش دعوام میکنه حتی دو هزار شارژ هم نمیده من شهرستانم اون تهران این همه بد رفتاریشو تحمل کردم ، اما عروسی نگرفته اما نزدیکی کردیم زن و شوهریم ، بعد از چهار سال نامزدی الان رفته درخواست طلاق داده میگه طلاقت میدم منم میگم محیط ما کوچک هس این کارو نکن بدون اینکه عروسی کنی طلاق بدی ابروی من میره درسته زنتم اما قبول نکرد درخواست داد ، نمیدونم چکار کنم لطفا راهنمایی کنید با این حال میگه دولت مهریه رو قسط بندی میکنه از یه طرفم میرم زن بگیرم به دولت بگم زن دارم نمی تونم مهریه بدم حقوقم هم سه تومنه ،، 26 ام هم دادگاه داریم اگه من نرم تشکیل میشه دادگاه یا نه تورو خدا کمکم کنیید من نمیخوام اینجوری طلاق کشی بشه من ابرو دارم ممنونم از سایت خوبتون

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
شوهرمی تواند زن را طلاق دهد وعدم حضورشمادرجلسه دادگاه مانع رسیدگی وصدوررای نیست

شادی آل رسول

شادی آل رسول :

استان :

حتما دادگاه را شرکت کنید و این مسائل را به قاضی شفاف توضیح بدهید تا در اقساط مهریه مراعات حال شما بشود