مشاوره حقوقی رایگان - متهم به ضرب جرح عمدی

سلام خسته نباشید
بنده پرسنل جایگاه سوخت هستم و طبق دستور شرکت نفت سوختگیری به ظرف تحت هر شرایطی ممنوع هست و یکی از راننده نیسان اومده در جایگاه به ظرف سوختگیری کرده و بنده بهشون طبق دستور تذکر دادم و آقا به حرف بنده گوش نکرده سوختگیری کرده بعد ظرف رو از دستش گرفتم بعد به بنده توهین اهانت کرده که دعوامون شده بعد ما رو از هم جدا کردن بعد من رفتم سر کارم دوباره روی من حمله کرده و من هم از خودم دفاع کردم بعد دوست آقا راننده هم رو من حمله کرده و من که جیب ام پر از پول بود از خودم دفاع کردم و بعد تا کلانتری بیاد از خودش صحنه سازی کرده رفته پزشکی قانونی زیر چشم اش سیاهی و ایجاد خراش گرفته . و فرداش رفتم کلانتری گفتم از روی دو نفر شکایت دارم و فیلم جایگاه رو هم داده بودم ولی باز هم منو متهم نوشته اند رفتم دادسرا آقای بازپرس گفت بنویس اتهامات رو قبول ندارم برو به سلامت . حالا هم آقای بازپرس قرار نهایی مرا متهم به ضرب جرح عمدی کرده به فیلم هم نگاه نکرده هست . و حالا هم پرونده رو به دادگاه ارجاع داده و قرار شده برم دادگاه پیش قاضی . میخواستم مرا راهنمایی که چی کارکنم و چه چوری از خودم دفاع کنم

پاسخ ها :

معصومه  حسين زاه فومشي

معصومه حسين زاه فومشي :

استان :

شماهم شکایت متقابل تنظیم کنید برضرب وجرح عمدی فاقد اثار وتوهین افترا اصل درگیری واقع شده استناد کنید به پرونده اول