مشاوره حقوقی رایگان - فک پلاک موتور سیکلت

سلام.
بنده موتور سیکلتم را اسفندماه 98 به یک فروشگاه با سابقه موتور سیکلت در شهر خودم فروختم با شرط فک پلاک. به من گفت طی چند روز با من تماس میگیره برای فک پلاک.
تماس نگرفت و مراجعه کردم گفت صبر کن حالا که چیزی نشده. بعد از تعطیلات نوروز 99 مراجعه حضوری کردم
گفت قسطی فروختم و مدارک پیشم هست و تا برج 5 صبر کن‌.
برج 5 مراجعه کردم گفت بیا این هم شماره خریدار باهاش تماس بگیر و هماهنگ کن تا برید فک پلاک کنین.
با خریدار بار ها تماس گرفتم و فقط بیمه کرد و نهایتا پس از 2 ماه پیام داد فعلا بیمه کردم و موتور قیمت کمی داره صبر کن.
من صبر کردم و پس از مدتی با لحنی طلبکارانه زنگ زد گفت فروختمش و بیا وکالت فک بده گفتم نه
خودت و موتور اینجایید بیا فک کن. نهایتا این شد که روزی یک نفر یا شماره موبایل متفاوت زنگ میزد و میگفت اگر نیایی وکالت بدی میکشونیمت دادگاه.
به خدمات الکترونیک قضایی و راهنمایی رانندگی مراجعه کردم گفتن اظهارنامه 48 ساعته فک بفرست برای فروشگاه یعنی نفر اول که خریده بود.
40 تومن هزینه کردم و فرستادم. این بار حتی صاحب فروشگاه زنگ زد و اون هم شببه افراد قبلی تهدید کرد که اگر وکالت ندی فلان و بهمان میکنیم.
نهایتا فرصت تموم شد و کسی نیومد فک پلاک. بنده هم ابلاغ گرفتم بردم پلاک را توقیف کردم.
الان بعد 10روز صاحب فروشگاه پیام داده مدارک را آورده اند پیشم که بیایی وکالت بدی. این یعنی نمیخوان فک پلاک کنن.
من گیج شده ام. لطفا به من بگین چی کار کنم که این قضیه تموم بشه؟

پاسخ ها :

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

باید احتیاط کنید در وکالت دادن نهایتا وکالت 2 هفته ای بدهید برای فک پلاک و با وکیل مشورت کنید