مشاوره حقوقی رایگان - ممنوعیت احراز هویت

سلام بنده 10 سال پیش از خدمت سربازی فرار کردم و تو این مدت اصلا سراغی ازم نگرفته بودن تا چند روز پیش که داشتم ازدواج میکردم تو دفتر ازدواج احراز هویت نشدم و از طریق ثبت احوال متوجه شدم به دادسرای نظامی احضار شدم واسه همون ممنوع هویت شدم، آیا راهی هست برا لغو ممنوعیت؟

پاسخ ها :

ممنوعیت خدمات سرباز فراری عدم احراز هویت سرباز فراری برای ازدواج ممنوعیت احراز هویت سرباز فراری سرباز فراری ثبت احوال