مشاوره حقوقی رایگان - ممنوعیت خدمات سرباز فراری

باسلام. بنده بیست سال پیش خدمتم را تقریبا نصفه رها کردم. حالا به هر دلیلی الان به من کارت ملی هوشمند و شناسنامه نمیدن. حتی پادگان سرباز پیر نمیخواد. فقط جریمه مالی سنگین میخوان. بنده بیست سال هست بیکارم فقط از پدرو مادرم پرستاری کردم. سه سال هم بعد فرار عضو بسیج بودم. آیا راهی وجود داره رفع منع خدمات بشم؟ درحد کارت ملی و شناسنامه. حساب بانکی و بیمه و ... نمیخوام. فقط هویتم میخوام. تا خودکشی نکردم به دادم برسید.

پاسخ ها :

ممنوعیت خدمات سرباز فراری رفع منع خدمات ثبت احوال سرباز فراری