مشاوره حقوقی رایگان - عدم همکاری یکی از وراث در تقسیم ارث

سلام. برادرم فوت شده. پدر و مادر هم فوت شده اند. جهت اصلاح اسناد، تمدید مجوز مرتعداری و چاه کشاورزی از کل وراث که 12 نفر هستیم تعداد 10 نفر وکالت به من داده اند تا بوروکراسی املاک را انجام بدم و ارث را تقسیم کنم. اما وراث برادر فوت شده ام همکاری نمی‌کند و وکالت هم نمی‌دهد. زمان انجام تشریفات اصلاح اسناد ملک به پایان میرسد و زیاد متضرر میشویم. بزرگواری بفرمایید چی کار باید بکنم؟

پاسخ ها :

عدم همکاری یکی از وراث در تقسیم ارث عدم همکاری یکی از وراث تقسیم ارث انحصار وراثت ارث پدری ارث پدر ارث