مشاوره حقوقی رایگان - فروش اموال ارثی بدون رضایت وراث

سلام. پدرم دو سال است فوت شده و ما جمعا 11 خواهر و برادر وراث را تشکیل می دهیم. تعدادی از وراث بدون رضایت همه اقدام به نصب پارچه و پلاکارد فروش کرده اند.‌ یک نفر از ایشان که خواهرمان است تمام اسناد و مدارک را بدون اجازه برده و مخفی کرده است. هر چند روز برای یکی از املاک مشتری میبرد و نگران فروش مدارک بدون رضایت هستیم.
ما میخواهیم از ایشان شکایت کنیم چطور باید شکایت کنیم. متشکرم

پاسخ ها :

سجاد یاوری

جناب آقای سجاد یاوری :

با سلام
باید اسناد را مسترد نمایید و دیگر طرق‌مقتضی

قابل انجام است
در صورت تمایل، تماس بگیرید