مشاوره حقوقی رایگان - املاک ارثی

باسلام و احترام اینجانب چند هفته پیش از طریق مادرم و یک منبع موثق مطلع شدم که پدربزرگم صاحب چند هکتار زمین و 2کارخانه در استان خوزستان بوده و دایی های من که ساکن آنجا هستند اموال رو بدون اطلاع به دختران محروم به فروش رساندند اما اکنون نزدیک به 3000 متر از آن زمین ها تبدیل به خانه مسکونی و مغازه های تجاری شده و عده کثیری از آنها دارای سند رسمی میباشند که با تحقیقات اینجانب به یقین رسیدم که املاک از زمان پدربزرگم دارای سند شورای روستا و سند مشاع انقلاب سفید دوران پهلوی بوده که اگر پیرو اسنادی که به نام مرحوم بوده اقدام به اخد سند نمودند چرا از دیگر وراث هیچگونه امضا و تاییدیه وجود ندارد. با عذرخواهی فراوان و توجه به قوانین خلاصه کردن مطلب اینجانب سوال را به اینگونه خدمتتان عرض مینمایم
1- چگونه من میتوانم بدون در دست داشتن هیچ سندی و فقط با داشتن شاهدینی که هرروز دارن بخاطر کهولت سن و زوال عقل از دنیا میرن این اموال به تاراج رفته را برگردانم؟
باتشکر از سایت خوبتون

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام. تماس بگیرید تا شما را راهنمایی نمایم