مشاوره حقوقی رایگان - چک برگشتی

سلام .. من یک بار هم سوال کرده بودم متاسفانه سوالم مثل اینکه رسا نبود.. یک نفر اشنا میخواست از مشتری من کمی وسایل چکی بخره چون فروشنده طرف را نمیشناخت من گفتم اگر نداد من وجه را پرداخت میکنم اما زمان موعد چک وجه را آشنای من پرداخت نکرد و چک برگشت خورد چون من گفته بودم مبلغ کل چک را پرداخت کردم و چک را تحویل گرفتم و کسی که چک را برگشت زده بود رسید به من داد و نوشت که کل مبلغ چک را از من دریافت کرده است الان چک و رسید دست من است و کسی که چک را برگشت زده شهرستانیه ... میخواستم بدونم آیا من با چک برگشتی که کس دیگری برگشت زده اما دست من است و رسید پرداخت مبلغ کل چک میتونم دادخواست بدم و مبلغ چک را دریافت کنم یا نه .. اگر راهنمایی کنید ممنون میشم.

پاسخ ها :

اکرم اسلامی

سرکار خانم اکرم اسلامی :

باسلام چک در وجه هرکسی بوده و اخرین ظهرنویس می بایست در برگه برگشت چک کلیه حق و حقوق را بشما واگذار کند و شما باطرح دعوی حقوقی اقدام کنید

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

اگر پشت چک را به عنوان ضامن امضا نکرده اید از کسی که گواهی عدم پرداخت به نام او صادر شده بخواهید که چک را ظهر نویسی کند وبه شما انتقال دهد سپس با توجه به مبلغ چک در شورا یا دادگاه از طریق حقوقی اقدام کنید