مشاوره حقوقی رایگان - آزمون استخدامی

با سلام و احترام. بنده سال گذشته در آزمون استخدامی فراگیر شرکت کردم. کتبی قبول شدم، دعوت به مصاحبه شدم و نفر دوم شدم. ولی چون نفر اول انصراف قطعی و محضری داد، از اون اداره با بنده تماس گرفتن و گفتن شما قبول هستید. مراحل گزینش رو هم طی کردم و قبول شدم. گفتند که باید صبر کنی تا نهایتا در یک ماه آینده حکم شما از تهران بیاد و مشغول به کار شوی. ولی این زمان طولانی شد و بیشتر از دو ماه هست که خبری نشده. از اداره پرسیدم، میگن که سازمان بودجه استان گفته بودجه برای حقوق نیروی جدید نداریم و فعلا اجازه نمیدیم. شاید سال بعد اگر بودجه اومد، میتونید نیرو بگیرید.
ضمنا چند روز پیش از اداره کل تهران به اداره استان نامه زدن که سریع تر مدارک نیرو های جدیدالاستخدام را برای ما ارسال کنید تا نهایتا تا 15 بهمن مشغول به کار شوند و در صورت عدم جذب به موقع نیرو های مذکور، عواقب ناشی از آن به عهده آن استان خواهد بود.
آیا سازمان بودجه میتونه مانع جذب بشه و یا این که ممکن هست این ها بهانه اداره استان برای عدم جذب باشه؟ از چه طریقی باید پیگیری کنم تا به حقم برسم؟
با سپاس از وقتی که برای ما صرف می کنید.

پاسخ ها :

محسن  اسدي

جناب آقای محسن اسدي :

سلام
از طریق تهران اقدام کنید
نهایتاً به نتیجه نرسیدید میتونین از طریق طرح دعوا در دیوان عدالت اداری اقدام کنید