مشاوره حقوقی رایگان - تقسیم ارث مادر

ما 5 فرزند هستیم که از این 5 فرزند فقط نام مادرم در شناسنامه من قرار دارد و در شناسنامه فرزندان دیگر وجود ندارد ... با این وجود نام من در شناسنامه مادرم وجود ندارد ... بعد از فوت مادرم اموال ایشان چگونه تقسیم میشود .. لطفا راهنمایی کنید..ممنون

پاسخ ها :

مريم  پارسايي

مريم پارسايي :

درود شما قبل از هر برنامه ای به ثبت احوال محل صدور شناسنامه تون مراجعه کنید ودرخواست نوشتن اسم مادر وشما رو تو شناسنامه های همه ی خواهر برادرها به اونجا بدین